Werkwijze

Portretten en groepsfoto’s – Particulier

In een ontspannen sfeer worden de foto’s gemaakt. Dan ontstaan de beste resultaten. We praten even bij, nemen wat voorbeelden door en gaan aan de slag. Natuurlijk heb ik als fotograaf de regie, maar de onderlinge wisselwerking is heel belangrijk. We proberen samen verschillende poses uit en bekijken de tussenresultaten. Bij een fotoshoot binnen kan dat op een laptop. Deze werkwijze wordt bijzonder op prijs gesteld.
De fotosessies zijn in de fotostudio in Houten of op een mooie locatie buiten. De studio ligt naast station Houten met parkeergelegenheid naast de deur.

Neem contact op over de mogelijkheden en een prijsopgave op maat.

Bedrijfsfotografie: het verhaal van uw bedrijf in boeiende beelden

Een bedrijfsreportage geeft uw bedrijf een professioneel gezicht in brochures, website of social media. Zo wordt uw bedrijf in alle uitingen zichtbaar. Ik help u graag een beeldbank te vullen met zakelijke portretten, uw bedrijfsvoering en werkomgeving. Daarnaast kan ik uw evenementen en projecten vastleggen. Bedrijfsfotografie is er in vele soorten en maten. Vooraf bespreken we wat het doel is en welke beelden, stijl en verhaallijn u voor ogen heeft. Waar dienen de accenten te liggen en welke sfeer wordt beoogd?

Voor zakelijke portretten zoeken we een representatieve plek. Ik kan ook een mobiele studio meenemen. Tussenresultaten bekijken we op een laptop zodat we naar een mooi portret toegroeien.

Graag bespreek ik uw wensen om een offerte op maat aan te bieden. Neem hiervoor contact op.

Reportages

Via een reportage leg ik een gebeurtenis of evenement professioneel vast in een mooi beeldverhaal. Een reportage is ook een krachtig middel om een onderwerp thematisch te  verdiepen. Uitganspunten hierbij zijn vanzelfsprekend uw visie en wensen mbt het beoogde beeldverhaal. Vervolgens ga ik aan de slag met gevoel voor de verhaallijn, oog voor details en mooie menselijke momenten.
Voorbeelden zijn bedrijfsreportages, maatschappelijk relevante thema’s en huwelijksreportages.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Architectuur – mooie composities met de menselijke maat

Architectuur is voor mij de vormgeving van steden, landschappen en gebouwen. Daarbij is de menselijke maat belangrijk. Personen versterken vaak het beeld en tonen het gebruik.

Voor een verkoopreportage van een woning of bedrijf maak ik realistische foto’s die aspirant-kopers nieuwsgierig maken. Het wordt een visitekaartje van uw pand. Ik let op inrichting en sfeer. Zo nodig passen we de ruimte iets aan.

Graag neem ik met u de mogelijkheden door en maak ik een offerte op maat. Neem hiervoor contact op.

Almere, station, stedelijke architectuur, stedelijk landschap, fotograaf, fotografie, gebouw