Werkwijze en tarieven

Portretten en groepsfoto’s

Particulier:
Vooraf neem ik altijd de tijd om kennis te maken en te ontspannen. Uw bedoeling wordt duidelijk en ik reik ideeën en voorbeelden aan. Dat legt de basis voor een professionele en natuurlijke fotoshoot. De sessies zijn buiten op een mooie locatie of in mijn fotostudio in Houten. Desgewenst kan ik bij u snel een mobiele studio neerzetten voor portretten of groepen tot maximaal 5 personen.
Hieronder vindt u een aantal tarieven. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW,  selectie, nabewerking en reiskosten binnen regio Houten (hierbuiten € 0,20 per km). Neem contact op over andere mogelijkheden

 • particulier portret (duur 15 – 30 minuten)
  • 1 persoon (voor bijvoorbeeld LinkedIn); 2 files in hoge resolutie; prijs: € 45,-
  • 2 personen: 6 files in hoge resolutie; prijs: € 80,-
 • groep / familie shoot (diverse samenstellingen en omkleden mogelijk; duur 45 – 90 minuten)
  • 1 of 2 personen; 10 files in hoge resolutie; prijs: € 120,-
  • groep buiten; 20 files in hoge resolutie; € 175,-
  • max 5 personen in de studio in Houten of bij u thuis; 15 files in hoge resolutie; prijs: € 200,-
  • grotere groep in de studio in Houten; 20 files in hoge resolutie; prijs: € 250,-

Zakelijk portret, teamfoto, serie foto’s van medewerkers:
Er zijn diverse mogelijkheden. Naast enkele portretten is het mogelijk om individuele portretten te maken voor grote groepen. Daarbij zet ik een passende studio-opstelling neer en één voor één worden de portretten gemaakt. Dit naar uw wens en stijl. Desgewenst kunnen de geportretteerden hun foto’s via een uniek inlogkaartje op internet bekijken en bestellen. Geïnteresseerd? Neem contact op om uw wensen door te spreken en voor een prijsopgave.

familieshoot, portret, gezinsfoto, studio, familiefoto

Huwelijksreportage – we maken er samen een unieke dag van
Voor een mooie en ontspannen dag is een “klik” tussen ons van belang, zowel persoonlijk als qua fotostijl. Vooraf maken we uitgebreid kennis en nemen we de shoot, programma van het huwelijk, de gasten en jullie wensen door. Zo leren we elkaar kennen – voor mij dé mogelijkheid om me voor te bereiden op interessante en intieme momenten. Desgewenst zetten we in het programma enkele puntjes op de “i”. Zo is het leuk om een periode in te lassen waarin de gasten in verschillende samenstellingen vrijblijvend met elkaar op de foto kunnen gaat. Vaak gebeurt dit tijdens een borrelmoment.
Tijdens de huwelijksdag ben ik op de achtergrond aanwezig om de formele, informele en mooie momenten vast te leggen. Ik houd daarbij de regie over de afspraken die we vooraf gemaakt hebben. In praktijk vormen we zo een team op jullie huwelijksdag.

Hieronder vindt u de tarieven. De prijzen zijn inclusief BTW,  professionele nabewerking van de digitale foto’s en reiskosten binnen regio Utrecht (hierbuiten € 0,20 per km). Neem contact op over andere mogelijkheden.

 • eerste 4 uur: € 150,- per uur
 • 5e en 6e uur: € 125.- per uur
 • vanaf 7e uur: € 100,- per uur
bruidsfotograaf, huwelijk, huwelijksfotograaf

Bedrijfsreportages en evenementen: op maat samengesteld

Een bedrijfsreportage geeft uw bedrijf een professioneel gezicht in brochures, website of social media. Zo wordt uw bedrijf in alle uitingen zichtbaar. Ik help u graag een beeldbank te vullen met zakelijke portretten, uw bedrijfsvoering en werkomgeving. Ik kan tevens uw evenementen en projecten vastleggen.

Deze reportages zijn er in vele soorten en maten. Vooraf bespreken we wat het doel is en welke beelden, stijl en verhaallijn u voor ogen heeft. Waar dienen de accenten te liggen en welke sfeer wordt beoogd?
Graag neem ik met u de mogelijkheden door voor een offerte op maat. Neem hiervoor contact op.

bedrijfsfotografie, bedrijfsreportage, winkels, fotograaf, koop lokaal

Architectuur – mooie composities met de menselijke maat
Architectuur is voor mij de vormgeving van steden, landschappen en gebouwen. Daarbij is de menselijke maat belangrijk. Personen versterken vaak het beeld en tonen het gebruik.

Voor een verkoopreportage van een woning of bedrijf maak ik realistische foto’s die aspirant-kopers nieuwsgierig maken. Het wordt een visitekaartje van uw pand. Ik let op inrichting en sfeer. Zo nodig passen we de ruimte iets aan.
Een verkoopreportage is er vanaf € 125,- (voor ondernemers excl BTW).

Graag neem ik met u de mogelijkheden door en maak ik een offerte op maat. Neem hiervoor contact op.

Almere, station, stedelijke architectuur, stedelijk landschap, fotograaf, fotografie, gebouw