CORONAPROOF groepsfoto

Wilt u een Corona-proof familieportret of een andere groepsfoto van mensen die niet uit één huishouden komen? Dat is heel goed mogelijk! Zowel zakelijk als particulier.

De foto’s worden in de studio of buiten gemaakt. Ik maak “losse” foto’s van personen of groepen die uit één huishouden komen. Later combineer ik de resultaten tot het gewenste eindresultaat. Dat levert heel natuurlijke resultaten op!

Neem vrijblijvend contact op. Er is meer mogelijk dan u denkt!

De foto bovenaan de pagina is een voorbeeld van een zakelijk compositie in de studio. Eén voor één zijn de werknemers van Fysiotherapie De Molen in Houten gefotografeerd. In Photoshop is het totaalbeeld gemaakt.

Hieronder twee voorbeelden van een Coranaproof familieshoot met 4 gezinnen. De foto’s zijn op afstand buiten gemaakt, ieder gezin apart. In Photoshop zijn de beelden samengevoegd tot één natuurlijke compositie! Dit is vanzelfsprekend (en eenvoudiger) ook in de studio te doen.

Een impressie van “The Making Of”. Uit 4 losse gezinsfoto’s is de eerste familiefoto hierboven samengesteld. Deze werkwijze levert dus naast een mooie groepsfoto ook aparte gezinsfoto’s op als “tussenresultaat”.

In het voorbeeld hieronder is iedereen in de deuropening van zijn woning gefotografeerd. Deze kleine tafereeltjes zijn later weer aan elkaar gesmeed tot een bijzondere foto.

Kan ik u helpen?
Bij interesse of vragen: Neem contact op.