Portretten en groepsfoto’s (privé of zakelijk)
Vooraf neem ik de tijd om kennis te maken en te ontspannen. Dat legt de basis voor een professionele en natuurlijke fotoshoot. De sessies zijn buiten op een mooie locatie, binnen bij u binnen of in een fotostudio in Houten. Desgewenst kan ik bij u snel een mobiele studio neerzetten voor portretten of groepen tot maximaal 5 personen.  Grotere groepen (tot en met 12 personen) zijn welkom in de studio in Houten.
Hieronder vindt u een aantal tarieven. Indien niet anders vermeld zijn de prijzen inclusief BTW,  nabewerking en reiskosten binnen regio Houten (hierbuiten € 0,20 per km). Neem contact op over andere mogelijkheden.

particulier:

 • particulier portret (voor bijvoorbeeld LinkedIn)
  • € 45,-  in de studio in De Bilt
  • duur maximaal 30 minuten, minimaal 3 professioneel nabewerkte files in hoge resolutie
 • kleine shoot (1 of 2 personen)
  • € 95,- in de studio in de Bilt of bij u op locatie
  • duur ongeveer 60 minuten, meerdere opstellingen tezamen of alleen
  • minimaal 10 nabewerkte files in hoge resolutie
 • groep / familie: shoot plus alle gelukte digitale bestanden
  • € 175,- voor een voor een shoot buiten (willekeurig aantal personen)
  • € 200,- (max 5 personen) bij u thuis in de mobiele studio of in mijn studio in De Bilt
  • € 230,- (max 12 personen) in mijn studio in De Bilt
  • een shoot duurt ongeveer een uur en maximaal 1,5 uur, meerdere opstellingen zijn mogelijk – ook mensen apart
  • U krijgt alle gelukte professioneel nabewerkte fotobestanden – minimaal 15, in praktijk veel meer

zakelijk:

 • zakelijk portret, teamfoto of serie foto’s van medewerkers
  neem contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat

Huwelijksreportage – we maken er samen een unieke dag van
Voor een mooie en ontspannen dag is een “klik” tussen ons van belang, zowel persoonlijk als qua fotostijl. Vooraf maken we uitgebreid kennis en nemen we de shoot, programma van het huwelijk, de gasten en jullie wensen door. Zo leren we elkaar kennen – voor mij dé mogelijkheid om me voor te bereiden op interessante en intieme momenten. Desgewenst zetten we in het programma enkele puntjes op de “i”. Zo is het leuk om een periode in te lassen waarin de gasten in verschillende samenstellingen vrijblijvend met elkaar op de foto kunnen gaat. Vaak gebeurt dit tijdens een borrelmoment.
Tijdens de huwelijksdag ben ik op de achtergrond aanwezig om de formele, informele en mooie momenten vast te leggen. Ik houd daarbij de regie over de afspraken die we vooraf gemaakt hebben. In praktijk vormen we zo een team op jullie huwelijksdag.

Hieronder vindt u de tarieven. De prijzen zijn inclusief BTW,  professionele nabewerking van de digitale foto’s en reiskosten binnen regio Utrecht (hierbuiten € 0,20 per km). Neem contact op over andere mogelijkheden.

 • eerste 4 uur: € 150,- per uur
 • 5e en 6e uur: € 125.- per uur
 • vanaf 7e uur: € 100,- per uur

Bedrijfsreportages en evenementen

Een bedrijfsreportage geeft uw bedrijf een professioneel gezicht in brochures, website of social media. Zo wordt uw bedrijf in alle uitingen zichtbaar. Ik help u graag een beeldbank te vullen met zakelijke portretten, uw bedrijfsvoering en werkomgeving. Ik kan tevens uw evenementen en projecten vastleggen.

Deze reportages zijn er in vele soorten en maten. Vooraf bespreken we wat het doel is en welke beelden, stijl en verhaallijn u voor ogen heeft. Waar dienen de accenten te liggen en welke sfeer wordt beoogd?
Graag neem ik met u de mogelijkheden door voor een offerte op maat.

Architectuur – mooie composities met de menselijke maat
Bij een bedrijfsreportage zijn het interieur binnen en de architectuur buiten belangrijke onderdelen. Dit in nauw samenspel met het gebruik van de medewerkers en de inpassing in de omgeving.
Daarnaast is architectuur voor mij de vormgeving van steden, landschappen en gebouwen. Daarbij is de menselijke maat belangrijk. Personen versterken het beeld en tonen het gebruik.
Graag neem ik met u de mogelijkheden door en maak ik een offerte op maat.

Voor een verkoopreportage van een woning of bedrijf maak ik realistische foto’s die aspirant-kopers nieuwsgierig maken. Het wordt een visitekaartje van uw pand. Ik let op inrichting en sfeer. Zo nodig passen we de ruimte iets aan.
Een verkoopreportage is er vanaf € 125,- (voor ondernemers excl BTW).